Onze Services 

Hier vind je wat we precies doen, en hoe. We maken complexe materie eenvoudig, zodat jij bezig kunt zijn met waar je goed in bent.

Digital Advertising

Wij maken een goede digitale advertentiestrategie begrijpelijk. In een wereld waar complexiteit toeneemt en tal van advertentiemogelijkheden bestaan leggen wij de rode draad voor je bloot.

bekijk service: Digital Advertising

Digitale Strategie

Moderne consumenten zijn meer verbonden dan ooit en zien elke dag meer marketing boodschappen op steeds meer kanalen. Samen zorgen we ervoor dat jullie als merk goed in de kijker lopen door een eenduidige en consistente marketing strategie. 

bekijk service: Digitale Strategie

Marketing Intelligence

Voor elk bedrijf maakt data het verleden begrijpelijk, helpt het je meer uit het heden te halen en maakt het je klaar voor de toekomst. Onze in-house data analisten en engineers bouwen dashboards en analyses die jou het leven makkelijker maken, niet moeilijker. 

bekijk service: Marketing Intelligence

Marketplaces Consultancy

Verkopen op Bol.com en Amazon is lukratiever dan ooit. Waar de consument zich bevindt, volgen adverteerders. Wat doe jij om op te vallen? Wij weten precies waar te beginnen om je zichtbaarheid en resultaten te maximaliseren. 

bekijk service: Marketplaces Consultancy

Social Advertising

Een goede paid-social strategie bouwt merkautoriteit en bekendheid binnen je doelgroep. Bovendien speelt social een belangrijke rol binnen onze omgekeerde funnel-aanpak en stuurt deze op conversies en inkomsten om je beoogde doelen te halen. 

bekijk service: Social Advertising
Het team van PaperDigits denkt altijd pro-actief mee in het oplossen van onze uitdagingen. Ze hebben onze hele paid tak opgezet en hebben ervoor gezorgd dat de volledige tagging, tracking en cookies op de juiste manier zijn ingeregeld. Nu meten we eindelijk onze marketing resultaten op de juiste manier.

Marloes Beltman

Online Marketing Manager