Digitale Strategie 

Moderne consumenten zijn meer verbonden dan ooit en zien elke dag meer marketing boodschappen op steeds meer kanalen. Samen zorgen we ervoor dat jullie als merk goed in de kijker lopen door een eenduidige en consistente marketing strategie. 

Onze Strategische aanpak:

Ophalen uitdagingen

We stellen je een hoop vragen. Over doelen, concurrentie, proposities, USP’s, experimenten, kennisdocumenten, content en meer. Dit gebruiken we als achtergrondinformatie voor de volgende stap.

Kijkje onder de motorkap

We leren graag hoe de huidige marketing inrichting staat. Vervolgens leggen we meestal 5 tot 10 quick-wins uit. Dit zijn acties die we vrij snel door kunnen voeren en vrijwel direct resultaat opleveren. 

Strategische sessie

We kennen jullie nu al iets beter. In een strategische sessie concretiseren we alle uitdagingen, kansen, bedreigingen, ontwikkelingen en hoe we de samenwerking idealiter voor ogen hebben. 

Uitwerking strategisch framework

We vullen alles in een bekend strategisch raamwerk. Zo maken we grote doelen klein en meetbaar. Dit framework gebruiken we om gezamenlijk focus te bepalen en succes te meten. 

Doorvertaling strategie naar concrete acties

Nu onze specialisten weten hoe we succes meten vertalen we dit naar concrete acties. We schakelen en experimenteren snel. Het resultaat: snelle vooruitgang zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Bouwen doen we op een goed fundament

Om een zo goed mogelijke digitale strategie neer te zetten moeten we je goed kennen. En om je goed te leren kennen moeten we flink graven. We zijn nogal leergierig en stropen graag onze mauwen op precies de overtuigende eigenschappen te vinden die ervoor zorgen dat jullie merk onweerstaanbaar is voor jullie doelgroep. Het zijn precies deze merk eigenschappen die opvallen in een overvolle markt. 

Eigenlijk is ons doel om onze klanten en hun krachtige merken beter te leren kennen dan dat ze zichzelf kennen. Dat kan niet natuurlijk, maar is wel een goed startpunt. We kijken samen naar jullie marktpositie, concurrentie en doelstellingen. Zo worden we uiteindelijk een verlengde van jullie in-house team en werken we nauw samen.  

Na al het denkwerk komt het uitvoeren. Met de poten in de klei. Daar zijn we sterk. We vertalen de strategie feilloos naar opvallende, winnende, en conversie verhogende campagnes. We zorgen dat jouw merkbericht op de meest relevante kanalen niet alleen goed overkomt, maar ook resoneert bij je doelgroep. 

Onze Digitale Strategie Services

Strategisch framework

In één oogopslag krijg je inzicht in het overkoepelende doel, en hoe we daar aan bijdragen met verschillende initiatieven. We maken klein wat groot is. We koppelen de juiste acties aan de juiste KPI’s.

Van offline naar digitaal

Bedrijfsstrategie wordt niet altijd ‘digital first’ geformuleerd. Met ons strategisch raamwerk slaan we probleemloos de brug tussen offline en digitaal.

KPI’s formuleren

We spreken gezamenlijk af hoe we succes gaan meten. Zo weten we precies wat goed gaat, en waar we een tandje bij moeten zetten. Zonder de doelpalen te hoeven verschuiven.

Data gedreven dashboarding

We visualiseren voortgang in automatische dashboards. Deze geven real-time inzicht in het succes van het bedrijf, de strategie, de campagnes of experimenten.

Continue monitoring

Als iets boven verwachting goed presteert willen we dit weten, hetzelfde geldt als iets niet helemaal verloopt volgens plan. Met automatische alerts zijn we er hoe dan ook op tijd bij.

Benieuwd welke rol Digital Advertising binnen jullie organisatie kan spelen?

We leggen het graag aan je uit in een vrijblijvende call

Plan een afspraak in
De advertising aanpak van PaperDigits is krachtig in z’n eenvoud. Ze maken complexe zaken eenvoudig en snappen mijn doelen goed

Bart Horstman

Marketing Manager, Shuttel